PDA

View Full Version : Error problems with banners.can you guys help me.



FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:21 AM
My banner:) I made this. I'm good!!!lol/

Anyway to the point. I uploaded onto my altar thread so i could have a location to put it into my sig from.

I clicked to enlarge my banner, went to properties, and after the usual it said it couldn't be displayed as there were errors. What errors????

CAn someone tell me whats up? It happened on the other banners that have been made for me too.

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:25 AM
lol.. It's possible i know what i've done. Give me a mo.

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:27 AM
Yay!!!! Fixed!!!!

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:28 AM
aaa!!! Wheres my sig???

Xentor
July 5th, 2004, 11:28 AM
It's there. I fixed it. ;)

Make sure the quick reply box has the checkbox for "show my signature" checked.

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:29 AM
OK, who can see my sig?

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:30 AM
Xentor!!!! I officially love you and your computer fixing abilities!!!!!


BUT. you scared me!!!

Aine of the Fae
July 5th, 2004, 11:30 AM
I can see it!

Xentor
July 5th, 2004, 11:31 AM
Xentor!!!! I officially love you and your computer fixing abilities!!!!!


BUT. you scared me!!!

:hugz:

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:32 AM
Yay huggles!!!*bounce bounce*

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:32 AM
are you doing it again?

Xentor
July 5th, 2004, 11:33 AM
No, you should check below the quick reply box to see whether or not the checkbox for "Show your signature" is marked.

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:33 AM
OMG!!! AAAAAAAAA. My sig has a mind of it's own....I have a sig ghost.

FeatherGoblinglimmer
July 5th, 2004, 11:34 AM
ok, it was. I always have it ticked. I don't know what was happening there. Thank you Xentor for sorting it hunny. :).

Panic over for today.

FeatherGoblinglimmer
August 9th, 2004, 06:48 AM
ignore me...uploading sig pic.